De kleurregistratie afstellen

Als het apparaat is verplaatst of na herhaaldelijk printen gedurende een bepaalde periode, kan de registratie verschuiven. Door een kleuraanpassing uit te voeren kunt u optimale afdrukresultaten aanhouden.

1. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Afbeelding van de toets Gebruikersinstellingen/Teller.

2. Druk op [Onderhoud].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Kleurregistratie].

4. Druk op [OK].

De automatische kleurregistratie duurt ongeveer vijftig seconden. Als deze is afgerond, keert het display terug naar het kleurregistratiemenu.

5. Als u alle instellingen heeft ingevoerd, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen / Teller].

Het begindisplay wordt weergegeven.