Handleidingen voor dit apparaat

Lees deze handleiding aandachtig door voor u dit apparaat in gebruik neemt.

Verwijs naar de handleidingen die betrekking hebben op hetgene dat u met het apparaat wilt doen.

Belangrijk

Over dit apparaat

Lees het onderdeel Veiligheidsinformatie van deze handleiding eerst zorgvuldig door voordat u dit apparaat in gebruik neemt.

Deze handleiding introduceert de verschillende functies van het apparaat.

Deze handleiding geeft tevens uitleg over het bedieningspaneel, voorbereidende procedures voor het gebruik van het apparaat, hoe u tekst kunt invoeren en hoe u de meegeleverde cd-roms moet installeren, hoe papier, toner, nietjes en andere verbuiksmiddelen te vervangen.

Problemen oplossen

Bovendien is er een handleiding voor het oplossen van problemen die door algemeen gebruik ontstaan zijn.

Kopieer- en Documentserver-handleiding.

In de handleiding worden de Kopieer-/Document Server-functies en bewerkingen uitgelegd. Wij verwijzen u tevens naar deze handleiding voor uitleg over het plaatsen van originelen.

Faxhandleiding

Geeft uitleg over Faxfuncties en -bewerkingen.

Printerhandleiding

Geeft uitleg over Printerfuncties en -bewerkingen.

Scannerhandleiding

Geeft uitleg over Scannerfuncties en -bewerkingen.

Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Toelichting op hoe u het apparaat aan een netwerk kunt verbinden, het apparaat te configureren en bedienen in een netwerkomgeving en hoe de meegeleverde software te gebruiken. Bovendien wordt er toegelicht hoe de Gebruikersinstellingen kunnen worden gewijzigd en hoe informatie op te slaan in het Adresboek.

Veiligheidshandleiding

Deze handleiding is voor beheerders van het apparaat. In de handleiding worden de beveiligingsfuncties uitgelegd waarmee u kunt voorkomen dat er wordt geknoeid met de gegevens of om het apparaat te beschermen tegen onrechtmatig gebruik of het lekken van informatie. Voor extra beveiliging adviseren we u om de volgende instellingen door te voeren:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering in (Secure Sockets Layer).

• Verander de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met Web Image Monitor.

Voor meer informatie, zie "Instellen van het apparaat", Veiligheidsinformatie.

Raadpleeg deze handleiding ook voor het instellen van functies voor uitgebreide beveiliging, of voor gebruikers- en beheerdersverificatie.

PostScript 3 Supplement

Geeft uitleg over hoe u PostScript 3 instelt en gebruikt.

UNIX Supplement

Voor "UNIX Supplement" bezoekt u onze website of raadpleegt u een erkend dealer.

Deze handleiding bevat alle modellen en bevat beschrijvingen van functies en instellingen die mogelijk niet op dit apparaat beschikbaar zijn.

Overige handleidingen

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scanhandleiding

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Auto Document Link handleiding

Opmerking

Productnaam

Algemene naam

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

*1 Optioneel