Wanneer u geen gescande bestanden kunt versturen met WSD

Dit onderdeel beschrijft de mogelijke oorzaken van en de mogelijke oplossingen voor het verzenden van gescande bestanden met WSD.

Probleem

Oorzaak

Oplossing

De WSD scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

Scanprofiel is niet ingesteld op de clientcomputer.

Stel Scanprofiel in. Voor meer informatie over hoe dit gedaan kan worden, zie "Nieuw scanprofiel maken", Scannerhandleiding.

De WSD scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

De instelling [Geen actie ondernemen] is geselecteerd op de client computer, waardoor de computer van de klant gedwongen ongebruikt blijft wanneer er scangegevens ontvangen worden.

Open Scannereigenschappen, klik op het tabblad [Gebeurtenissen] en selecteer [Start dit programma] als computerantwoord op het ontvangen van scangegevens. Voor meer informatie, zie de helpfunctie van uw aansturingssysteem.

Ook al wordt het scannen uitgevoerd door de clientcomputer, de WSD scanfunctie kan niet gebruikt worden.

WSD scannen kan niet worden uitgevoerd vanaf een clientcomputer.

Gebruik het bedieningspaneel van het apparaat om scangegevens te sturen naar een clientcomputer met WSD. Anders, schakel WSD scannen uit en gebruik TWAIN om scangegevens te sturen naar een clientcomputer.