Bewerkingen zijn niet mogelijk als er berichten worden weergegeven

In dit onderdeel worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen beschreven voor berichten die worden weergegeven en als het apparaat niet werkt.

Bericht

Oorzaak

Oplossing

“Bestem.lijst/apparaatinstell.is/zijn bijgewerkt. Geselecteerde bestemmingen of functie-instellingen zijn verwijderd. Selecteer deze opnieuw.”

De bestemmingslijst wordt bijgewerkt vanuit het netwerk dat SmartDeviceMonitor for Admin gebruikt. Afhankelijk van het aantal bestemmingen dat dient te worden bijgewerkt, kan er wat vertraging ontstaan voordat u de bewerking kunt hervatten. Terwijl dit bericht wordt weergegeven, zijn geen bewerkingen mogelijk.

Wacht tot het bericht is verdwenen. Schakel de stroom niet uit terwijl dit bericht wordt weergegeven.