Volume aanpassen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u het volume kunt aanpassen.

U kunt het volume van de onderstaande apparaatgeluiden wijzigen.

Modus Direct kiezen

U hoort dit geluid wanneer [Dir.kz. ] wordt ingedrukt.

Bij verzending

U hoort dit geluid als "Directe verzending" wordt uitgevoerd.

Bij ontvangst

U hoort dit geluid als het apparaat een document ontvangt.

Bij bellen

U hoort dit geluid nadat u op [Start] heeft gedrukt. Dit geluid houdt aan totdat de verbinding tot stand is gekomen.

Bij afdrukken

U hoort dit geluid als er een ontvangen document wordt afgedrukt.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Afbeelding van de toets Gebruikersinstellingen/Teller.

2Druk op [Faxeigenschappen].

3Controleer of het scherm [Algemene Instellingen ] verschijnt.

4Druk op [Geluidsvolume aanpassen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op [Lager] of [Harder] om het volume aan te passen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op [Controleren] als u het daadwerkelijke volume wilt horen.

Als u drukt op [Annuleren] wordt de volume-instelling geannuleerd. Stap 4 wordt weer weergegeven op het bedieningspaneel.

U kunt het volumeniveau instellen van 0 tot 7.

6Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Het stand-by display verschijnt.

Opmerking

• U kunt het volume voor Direct kiezen aanpassen door te drukken op [Dir.kz.]. Zie "Direct Kiezen", Faxhandleiding.