Koptekst overslaan
 

Als het geheugen vol is

In dit onderdeel worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met betrekking tot een vol geheugen beschreven.

Bericht

Oorzaak

Oplossing

“Druk op [Doorgaan] om de resterende originelen in te scannen en te kopiëren.”

Het apparaat controleert of de resterende originelen moeten worden gekopieerd nadat de gescande originelen zijn afgedrukt.

Om door te gaan met kopiëren, verwijdert u alle kopieën en drukt u vervolgens op [Doorgaan]. Als u wilt stoppen met kopiëren, drukt u op [Stoppen].

Opmerking

  • Als u [Geheugen Vol Automatisch Scannen Herstarten] bij [Invoer/Uitvoer] van de Gebruikerseigenschappen instelt op [Aan], zelfs wanneer het geheugen vol raakt, zal het bericht dat het geheugen overloopt niet worden weergegeven. Het apparaat maakt eerst kopieën van de gescande originelen, en zal vervolgens automatisch doorgaan met het scannen en kopiëren van de resterende originelen. In dit geval zullen de gesorteerde pagina´s niet op volgorde liggen. Voor meer informatie over Geheugen Vol Automatisch Scannen Herstarten, zie "eigenschappen Kopieerapparaat / Document Server", Kopieer- / Document Serverhandleiding.