Bestemmingen selecteren met behulp van het invoeren van registratienummers

Selecteer de bestemming uit het adresboek van de scanner met behulp van het registratienummer.

1. Druk op [Reg.nr.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Gebruik de cijfertoetsen om het vijfcijferige registratienummer in te voeren dat is toegewezen aan de vereiste bestemming.

Druk na het laatste cijfer op de toets [Scherp] als het ingevoerde nummer minder dan vijf cijfers bevat [Scherp].

Als u bijvoorbeeld 00003 wilt invoeren:

druk op de toets [3] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

Als u op [Wijzigen] drukt, kunt u de geselecteerde bestemming wijzigen.

3. Druk op [OK].