Batch, SADF

In deze paragraaf worden de instellingen uitgelegd voor het scannen van meerdere originelen in verschillende batches.

Om de originelen als één bestand te scannen, selecteert u [Batch].

Om de originelen afzonderlijk via de ADF te scannen, selecteert u [SADF].

1Druk op [Originele invoertype].

2Selecteer [Batch] of [SADF].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [OK].

Opmerking

• Zie "Meerdere pagina's van originelen als één bestand scannen" voor meer informatie over procedures.

• Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen zodra u extra originelen in de ADF plaatst. In de volgende gevallen moet u echter op [Start] drukken om het scannen van extra originelen te starten.

• Na het scannen van extra originelen via de glasplaat;

• Na het wijzigen van instellingen tijdens het wachten op extra originelen;

• Na openen of sluiten van de ADF.