Scaninstellingen

Deze paragraaf beschrijft de gebruikersinstellingen in de tab [Scan instellingen] onder [Scannereigenschappen].

De standaardinstellingen worden vetjes weergegeven.

A.C.S. gevoeligheidsniveau

Hiermee kunt u het gevoeligheidsniveau instellen voor het beoordelen van kleur/zwart-wit bij het scannen van originelen, wanneer [ScanType] is ingesteld op [Autom. kl.sel].

De standaardinstelling is het midden van 5 instelniveaus.

Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat

Om de originelen te verdelen en ze afzonderlijk te scannen vanaf de glasplaat om één enkel bestand te creëren, selecteert u [Constante wachtrij], [Uit] of [Stel wachttijd in] voor de wachtstatus.

De standaardinstelling is Stel wachttijd in, 60 seconde(n).

Als u [SADF] selecteert in [Originele invoertype] in het scan-to-folderscherm, wordt de instelling [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat] ongeldig.

Als u [Batch] selecteert in [Originele invoertype] in het scan-to-folderscherm, wordt de instelling [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat] ongeldig; het apparaat wacht tot een bijkomend origineel is geplaatst.

Als [Stel wachttijd in] geselecteerd is, geeft u met de cijfertoetsen de wachttijd in seconden (3-999) in om bijkomende originelen te plaatsen. Het scannen start als binnen die tijd bijkomende originelen geplaatst zijn en op de toets [Start] wordt gedrukt. U kunt het scannen eindigen en de verzending beginnen door binnen die tijd op de toets [Scherp] te drukken. Als de gedefinieerde tijd verstreken is, start de verzending automatisch.

Als [Constante wachtrij] geselecteerd is, wacht het apparaat op bijkomende originelen tot de toets [Scherp] wordt ingedrukt. Het scannen begint als bijkomende originelen geplaatst zijn en als op de toets [Start] wordt gedrukt. U kunt het scannen beëindigen en beginnen met de vezending door op de toets [Scherp] te drukken.

Als originelen in de automatische documentinvoer worden geplaatst, begint de verzending zonder te wachten op bijkomende originelen van zodra alle originelen in de automatische documentinvoer gescand zijn, ongeacht de opgegeven instellingen.

Als het papier vastloopt of als één van de volgende handelingen wordt uitgevoerd terwijl het apparaat wacht op bijkomende originelen, stopt het aftellen. De aftelling begint pas opnieuw als op de toets [Scherp] wordt gedrukt.

• Instellingen zoals de scaninstellingen wijzigen

• De bovenafdekking van de automatische documentinvoer openen

• Op de toets [Onderbreken] drukken om de kopieerstand te activeren

Wachttijd voor volgend orig.: SADF

Als de originelen worden verdeeld en afzonderlijk worden gescand met de automatische documentinvoer om één enkel bestand te creëren, selecteert u [Stel wachttijd in] of [Constante wachtrij] voor de wachtstatus.

De standaardinstelling is Stel wachttijd in, 60 seconde(n).

Deze instelling is geldig als [SADF] voor het scannen opgegeven is voor [Originele invoertype].

Als [Stel wachttijd in] geselecteerd is, geeft u met behulp van de cijfertoetsen de wachttijd in seconden (3-999) in om bijkomende originelen te plaatsen. Het scannen start automatisch als er binnen die tijd bijkomende originelen worden geplaatst. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door binnen die tijd op de toets [Scherp] te drukken. Als de gedefinieerde tijd verstreken is, start de verzending automatisch.

Als [Constante wachtrij] geselecteerd is, wacht het apparaat op de bijkomende originelen tot de toets [Scherp] wordt ingedrukt. Het scannen start als bijkomende originelen worden geplaatst en als op de toets [Start] wordt gedrukt. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door op de toets [Scherp] te drukken.

Zelfs als er originelen op de glasplaat geplaatst zijn, werkt het apparaat overeenkomstig de opgegeven instellingen. Maar telkens als originelen op de glasplaat wporden geplaatst, moet u op de toets [Start] drukken om het scannen te starten. Het scannen start als binnen die tijd bijkomende originelen worden geplaatst en als op de toets [Start] wordt gedrukt. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door binnen die tijd op de toets [Scherp] te drukken. Als de gedefinieerde tijd verstreken is, begint de verzending automatisch.

Als originelen in de automatische documentinvoer worden geplaatst, begint de verzending zonder te wachten op bijkomende originelen van zodra alle originelen in de automatische documentinvoer gescand zijn, ongeacht de opgegeven instellingen.

Als het papier vastloopt of als één van de volgende handelingen wordt uitgevoerd terwijl het apparaat wacht op bijkomende originelen, stopt het aftellen. De aftelling begint pas opnieuw als op de toets [Scherp] wordt gedrukt.

• Instellingen zoals de scaninstellingen wijzigen

• De bovenafdekking van de automatische documentinvoer openen

• Op de toets [Onderbreken] drukken om de kopieerstand te activeren

Achtergrondbelichting van ADS (Kleur)

De karakteristieken overeenkomstig het papiertype, bijvoorbeeld niet-witheid zoals bij een krant of transparante originelen, kunnen worden gereduceerd door de scanbelichting aan te passen.

De standaardinstelling is het midden van 5 instelniveaus.