Als afdrukken met PictBridge niet lukt

In dit gedeelte worden mogelijke oorzaken en oplossingen vermeld voor problemen die zich kunnen voordoen wanneer u afdrukt met PictBridge.

Probleem

Oorzaak

Oplossing

PictBridge is niet beschikbaar.

Er is een probleem met de USB-aansluiting of de instellingen van PictBridge.

Gebruik de volgende procedure om de aansluiting en de instellingen te controleren:

1. Trek de USB-kabel uit en stop hem er weer in.

2. Controleer of de PictBridge-instellingen ingeschakeld staan.

3. Trek de USB-kabel uit en schakel vervolgens de printer uit. Schakel de printer weer in. Wanneer de printer klaar is voor gebruik, stopt u de USB-kabel er weer in.

Wanneer twee of meer digitale camera's worden aangesloten, worden de tweede en volgende camera's niet herkend.

U hebt meerdere digitale camera's aangesloten.

Sluit maar één digitale camera tegelijk aan.

Sluit geen meerdere camera's aan.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Het aantal originelen is groter dan het maximumaantal pagina's dat in één keer kan worden afgedrukt.

De maximaal in te stellen afdrukhoeveelheid in één keer in 999. Stel de hoeveelheid in op 999 of minder en probeer opnieuw af te drukken.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Er is geen papier van het opgegeven formaat meer.

Als u papier moet gebruiken van een ander formaat dan het opgegeven formaat, voer dan een Form Feed uit. Om het afdrukken te annuleren, doet u Taak annuleren.

Het afdrukken is uitgeschakeld.

De instelling van het papierformaat voor deze lade kan niet op de printer worden afgedrukt.

Selecteer een papierformaat dat op de printer kan worden afgedrukt.