Specificatie papiertype

Met deze functie wordt de informatie over het papiertype van het apparaat naar de digitale camera verzonden. De namen van de papiertypen die op het scherm van de digitale camera worden weergegeven, verschillen van de namen die op het apparaat worden weergegeven. Gebruik de onderstaande tabel om te zien welke papiertypes met elkaar overeenstemmen.

Om de naam van een papiertype op het scherm van de digitale camera weer te geven, moet u het papiertype van het apparaat correct instellen op het display van het apparaat.

Het papiertype dat door de digitale camera wordt gedetecteerd

Het papiertype van het apparaat

Standaard

Alle papiertypes

Normaal papier

Normaal of gerecycled papier

Fotopapier

HG gewoon papier of inkjet-briefkaart

Snel fotopapier

Glanzend papier