Een virtuele printer toevoegen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer toe te voegen.

Belangrijk

1. Log in op Web Image Monitor als beheerder.

Voor meer informatie over inlognamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie], en klik daarna op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Een lijst met beschikbare virtuele printers verschijnt.

3. Klik op [Toevoegen].

Het scherm voor het toevoegen van virtuele printers verschijnt.

4. Voer bij [Virtuele printernaam] een naam voor de nieuwe printer in en selecteer vervolgens het protocol in de lijst [Protocol].

5. Klik op [OK].

De virtuele printer is toegevoegd.