Het foutenlogboek controleren

Konden bestanden niet worden afgedrukt door afdrukfouten, probeer dan achter de oorzaak van de fouten te komen door het foutenlog te controleren op het bedieningspaneel.

Belangrijk

1. Druk op de toets [Printer].

Het printerscherm wordt weergegeven.

2. Druk op [Foutenlogboek].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst geregistreerde fouten wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen worden bepaalde fouten mogelijk niet weergegeven.

3. Druk op de gewenste afdruktaaklijst.

U kunt een taaklijst selecteren vanuit [Volledige lijst], [Takenlijst Bev. afdruk], [Lijst vbl afdr.taken], [Lijst uitgest. afdr.tk], of [Lijst opgesl. afdr.tk.].

4. Selecteer het afdrukbestand dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Details].

Een gedetailleerd foutenlogboek verschijnt.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolgende] om door de foutbestanden te bladeren.