Afdrukken vanuit een geselecteerde lade

Een waarschuwingsbericht wordt weergegeven, als het apparaat geen lade heeft voor het geselecteerde papierformaat of -type, of als het geselecteerde papier in het apparaat op is. Als dit bericht verschijnt doet u het volgende.

1. Druk op de toets [Printer].

2. Selecteer de lade voor paginadoorvoer uit de mogelijkheden die op het bedieningspaneel worden weergegeven.

Om met afdrukken te starten nadat u papier in de lade heeft geplaatst, plaatst u eerst het juiste papier en selecteert hierna de lade.

3. Druk op [Doorgaan].

Het apparaat drukt af met gebruik van de geselecteerde lade.