Alle taken afdrukken

1. Druk op de toets [Printer].

Het printerscherm wordt weergegeven.

Druk op [Afdruktaken] in het Printerscherm.

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst met Gebruiker-ID's, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

2. Klik op de Gebruiker-ID waarvan u het bestand wilt afdrukken.

Illustratie scherm bedieningspaneel

U kunt niet meerdere Gebruiker-ID's tegelijk selecteren.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolgende] om door de lijst te bladeren.

Druk op [Wissen] om de selectie te annuleren.

3. Druk op [Alle taken afdrukken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Als de geselecteerde Gebruiker-ID meerdere types afdruktaken heeft, verschijnt het selectiescherm van het type afdruktaak.

4. Selecteer het gewenste type afdruktaak en druk daarna op [OK].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

Het bevestigingsscherm verschijnt niet als de geselecteerde ID slechts één type afdruktaken heeft.

5. Druk op [Ja].

De geselecteerde bestanden worden afgedrukt.