Afdrukken van een testafdrukbestand

In onderstaande procedure wordt beschreven hoe een testbestand wordt afgedrukt met het PCL 5c/6- en het RPCS-printerstuurprogramma. Voor meer informatie over het afdrukken van een testafdrukbestand met het Postscript 3-printerstuurprogramma verwijzen we naar het PostScript3-supplement dat in een pdf-bestand op de cd-rom staat.

Belangrijk

1. Testafdruk configureren via de eigenschappen van het printerstuurprogramma.

Zie de relevante Help-bestanden voor meer informatie over het configureren van het printerstuurprogramma.

2. Afdrukken starten vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

U dient meer dan twee kopieën in te stellen.

De testafdruktaak wordt naar het apparaat gestuurd, en de eerste set wordt afgedrukt.

3. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

4. Druk op [Afdruktaken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

5. Druk op [Lijst vbl afdr.taken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst testafdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

6. Selecteer het afdrukbestand dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Afdrukken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

7. Voer het nieuwe aantal sets in met gebruik van de cijfertoetsen.

Illustratie scherm bedieningspaneel

U kunt maximaal 999 sets invoeren.

Druk op [Wis/Stop] om invoerfouten te corrigeren.

8. Druk op [Ja].

De resterende sets worden afgedrukt.

Druk op [Nee] om het afdrukken te annuleren.