Gebruik maken van [Gegevensbeveiliging voor kopiëren]

U kunt een afdrukpatroon insluiten door dit patroon in te stellen in het printerstuurprogramma.

Illustratie scherm stuurprogramma

[Gegevensbeveiliging voor kopiëren] in het printerstuurprogramma instellen

• Selecteer het selectievakje [Gegevensbeveiliging voor kopiëren] . U kunt de tekst ook invoeren in het vak [Tekst:] .

• U kunt niet tegelijk het selectievakje [Mask type:] inschakelen.

• Om een document dat door grijze overdruk is beschermd af te drukken, moet het apparaat correct zijn ingesteld. Neem contact op met de beheerder.

Een document afdrukken met [Gegevensbeveiliging voor kopiëren]

Afbeelding van Gegevensbeveiliging voor kopiëren

1. Het patroon en de tekst die u heeft ingesteld, worden afgedrukt.

2. Het document wordt gekopieerd of opgeslagen op kopieerapparaten of multifunctionele apparaten waarop de optionele Gegevensbeveiliging tegen kopiëren is geïnstalleerd.

3. Het document wordt onleesbaar gemaakt door de grijze overdruk.