Eigensch. PDF directafdr.

Genummerde callout-illustratie schermillustratie bedieningspaneel

1. Naam instellen:

Geeft de configuratienaam van de invoegtoepassing weer (maximaal 63 tekens van 1 byte).

2. Pictogram wijzigen...

Wijzigt het pictogram dat op de werkbalk wordt weergegeven.

3. Printer:

Geeft een lijst van RPCS-stuurprogramma's weer die PDF direct afdrukken ondersteunen.

4. Dubbelzijdig

Afdrukken op beide zijden van het vel.

5. Indeling

Meerdere pagina's afdrukken op één vel.

6. Ponsen

Perforeert gaten in afgedrukte vellen.

7. Nieten

Niet afgedrukte vellen aan elkaar.

8. Dialoogvenster voor afdrukken weergeven

Wordt weergegeven in modus PDF direct afdrukken als dit selectievakje is aangekruist.

9. Oriëntatie:

Geef de richting van het origineel op.

10. Aantal exemplaren

Geef het aantal af te drukken kopieën op.

11. Sorteren

Sorteren van afgedrukte vellen.

12. Bereik:

Geef aan op welk papier moet worden afgedrukt.

13. Pap.formaat afdruk:

Geef het papierformaat op waarop de kopieën moeten worden afgedrukt.

14. Kleur/Zwart en wit:

Geef afdrukken in kleur of zwart-wit op.

15. Resolutie:

Geef een afdrukresolutie op.

16. PDF-wachtwoord:

Voer het wachtwoord in voor wachtwoord-beschermde PDF-bestanden. Een wachtwoord-beschermd PDF-bestand kan alleen afgedrukt worden als het wachtwoord hier wordt ingevoerd.

17. Groepswachtwoord:

Als een groepswachtwoord is toegewezen aan DeskTopBinder Lite en dit apparaat, geeft u in dit veld het groepswachtwoord op. Het groepswachtwoord moet ingevoerd worden voordat het afdrukken gestart kan worden.