Koptekst overslaanafbeelding
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Installeren van DeskTopBinder Lite

Volg onderstaande procedure om DeskTopBinder Lite te installeren.

1. Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2. Doe de "Scanner Driver and Utilities" cd-rom in het cd-romstation.

De installer start.

Onder bepaalde instellingen van besturingssystemen werkt Auto Run mogelijk niet. Start in dat geval "Setup.exe" vanaf de basisdirectory op de cd-rom.

3. Klik op [DeskTopBinder Lite].

Het dialoogvak [DeskTopBinder Lite] verschijnt.

4. Klik op [DeskTopBinder Lite] en vervolgens op [OK].

5. Volg de instructies in de display om DeskTopBinder Lite te installeren.

Als u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten na het installeren van DeskTopBinder Lite, start u de computer opnieuw op en gaat u door met configureren.