Windows Vista - USB

Belangrijk

Als het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, is plug and play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

De printerstuurprogramma's kunnen geïnstalleerd worden vanaf de cd-rom die bij het apparaat geleverd wordt.

Als het printerstuurprogramma nog niet geïnstalleerd is, volgt u de plug-en-play-instructies voor het installeren vanaf de meegeleverde cd-rom.

1. Controleer of de printer uitgeschakeld is.

2. Sluit het apparaat aan op de computer met een USB-kabel.

Maak de USB-kabel goed vast.

3. Schakel de printer uit.

De Wizard nieuwe hardware gevonden start en USB Printing Support wordt automatisch geïnstalleerd.

4. In het dialoogvenster Wizard nieuwe hardware gevonden, klikt u op [Zoek naar een geschikt stuurprogramma voor mijn apparaat (aanbevolen)] en vervolgens klikt u op [Volgende >].

5. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Als Auto run start klikt u op [Annuleren]en vervolgens op [Afsluiten].

6. Selecteer het vakje [Deze locatie in de zoekopdracht bijvoegen] onder [Zoek naar het beste stuurprogramma op deze locatie] en klik vervolgens op [Bladeren] om de locatie van het stuurprogramma te selecteren.

Als aan het cd-romstation de letter D is toegekend, zijn de bronbestanden opgeslagen op de volgende locatie:

• RPCS

D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PCL 5c

D:\DRIVERS\PCL5C\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PCL 6

D:\DRIVERS\PCL6\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

7. Controleer de locatie van het stuurprogramma en klik op [Volgende >].

8. Klik op [Doorgaan].

9. Klik op [Voltooien].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers en faxapparaten].