Koptekst overslaanafbeelding
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Changing De poortinstellingen voor SmartDeviceMonitor for Client wijzigen

Volg de onderstaande procedure om de SmartDeviceMonitor for Client-instellingen te wijzigen zoals TCP/IP time-out, herstel/parallel afdrukken en printergroepen.

Windows 2000:

1. Ga in het menu [Start] naar [Instellingen] en klik op [Printers].

Het venster [Printers] verschijnt.

2. Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

3. Klik op het tabblad [Poorten] op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Configuratie] verschijnt.

Windows XP, Windows Server 2003/2003 R2:

1. Klik in het menu [Start] op [Printers en Faxen].

Het venster [Printers en Faxen] verschijnt.

2. Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

3. Klik op het tabblad [Poorten] en vervolgens op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poort configureren] verschijnt.

Windows Vista:

1. Klik in het menu [Start] op [Bedieningspaneel].

Het venster [Bedieningspaneel] verschijnt.

2. Klik op [Printer].

Het venster [Printers] verschijnt.

3. Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Eigenschappen].

4. Klik op het tabblad [Poorten] en vervolgens op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poortconfiguratie:] verschijnt.

Opmerking