Systeem

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Systeem onder Printereigenschappen.

Foutenlogboek afdrukken

Selecteer dit om een foutenrapport te laten afdrukken wanneer zich een printerfout of een geheugenfout voordoet.

De standaardinstelling is [Uit].

Automatisch doorgaan

U kunt dit selecteren om Automatisch doorgaan in te schakelen. Wanneer het op Aan ingesteld staat, gaat het afdrukken door nadat een systeemfout is opgetreden.

De standaardinstelling is [Uit].

Geheugenoverloop

Selecteer deze optie om een foutrapport geheugenoverflow af te drukken.

De standaardinstelling is is [Niet afdrukken].

Taakscheiding

U kunt Taakscheiding inschakelen.

Dit menu kan alleen worden gekozen als een finisher (optioneel) is geïnstalleerd.

De standaardinstelling is [Uit].

180 graden draaien

Om aan te geven of het beeld 180° moet worden gedraaid ten opzichte van de papierrichting.

De standaardinstelling is [Uit].

Tijd. afdr.taken autom. verw.

U kunt kiezen om afdruktaken die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, automatisch te verwijderen.

De standaardinstelling is [Uit].

Als u [Aan] selecteert, kunt u maximum 200 uur instellen voor het automatisch verwijderen van bestanden.

Opgesl. afdr.tk. autom. verw.

U kunt kiezen om afdruktaken die in het apparaat zijn opgeslagen, automatisch te verwijderen.

De standaardinstelling is [Aan], "3" dag(en).

Als u [Aan] selecteert, kunt u maximum 180 dagen instellen voor het automatisch verwijderen van bestanden.

Originele afdruktakenlijst

U kunt het gewenste type van afdruktakenlijst instellen die op het scherm verschijnt wanneer u op [Afdruktaken] drukt.

De standaardinstelling is [Volledige lijst].

• Volledige lijst

Hier wordt de lijst van afdruktaken weergegeven die in het apparaat opgeslagen zijn.

• Lijst per gebr.ID

Hier wordt de lijst weergegeven van de Gebruikers-ID's die een bestand in het apparaat hebben opgeslagen.

Gebruik van geheugen

U kunt de hoeveelheid van het geheugen selecteren dat wordt gebruikt in Lett.type voorkeur of Kader voorkeur, op basis van het papierformaat of de resolutie.

De standaardinstelling is [Kader voorkeur].

• Lett.type voorkeur

Deze instelling gebruikt geheugen om lettertypes te registreren.

• Kader voorkeur

Deze instelling gebruikt geheugen om snel af te drukken.

Duplex

U kunt instellen of u op beide zijden van alle pagina's afdrukt.

De standaardinstelling is [Uit].

Kopieën

U kunt het aantal afdruksets opgeven. Deze instelling wordt uitgeschakeld als het aantal af te drukken pagina's is ingesteld via het printerstuurprogramma of via een andere opdracht.

Het aantal kopieën dat kan worden ingesteld, is 1 tot 999, met stappen van 1.

De standaardinstelling is "1" kopieën.

Blanco pagina afdrukken

U kunt instellen of u blanco pagina's afdrukt of niet.

De standaardinstelling is [Aan].

Pagina's die aan een van de volgende voorwaarden voldoen, worden als blanco beschouwd.

• Er zijn geen afbeeldingen.

• Er zijn afbeeldingen, maar die bevinden zich buiten het afdrukbare gebied.

• Er zijn enkel blanco tekens.

Wachttijd gereserveerde taak

U kunt opgeven hoelang het apparaat wacht met het ontvangen van een afdruktaak alvorens het andere functies, zoals de kopieer- en scanfunctie, laat onderbreken.

De standaardinstelling is [Wachten (kort)].

Printertaal

Geef de printertaal op.

De standaardinstelling is [Automatisch].

Sub papierformaat

U kunt de voorziening Papierformaat (A4,LT) automatisch vervangen inschakelen.

De standaardinstelling is [Automatisch].

Papierformaat

U kunt het standaardpapierformaat selecteren.

• Het papierformaat dat u kunt selecteren is het volgende:

A3, A4, A5, A6, B4JIS, B5JIS, B6JIS, C5, C6,DL Env, 12×18, 11×17, 81/2×14, 81/2×13, 81/2×11, 81/4×13, 8×13, 71/4×101/2, 51/2×81/2, COM10, Monarch, 8K, 16K, Aangepast

Afbeelding van model 220 tot 240 V

De standaardinstelling is [A4].

Afbeelding van model 120 V

De standaardinstelling is [81/2×11]

Briefpapier instelling

U kunt af te drukken afbeeldingsoriginelen roteren.

Wanneer wordt afgedrukt, worden originele afbeeldingen altijd 180 graden geroteerd. Daarom is het mogelijk dat de uitvoer niet is zoals verwacht wanneer wordt afgedrukt op briefpapier of voorgedrukt papier dat in een bepaalde richting moet worden geladen. Met deze functie kunt u de rotatie van het beeld bepalen.

De standaardinstelling is [Uit].

• Uit

Wanneer dit op Uit staat, worden de originele afbeeldingen 180 graden geroteerd.

• Autodetectie

Wanneer dit op Autodetectie staat, herkent het apparaat briefpapier of voorgedrukt papier automatisch en wordt het beeld niet geroteerd.

• Aan(altijd)

Wanneer dit op Aan staat, wordt het beeld niet geroteerd.

Met deze functie wordt de afdruksnelheid verlaagd.

Handinvoer instellingsprioriteit

U kunt opgeven welke van de twee opties,(Printer) Driver/opdracht of Apparaatinst., prioriteit heeft bij het bepalen van het papierformaat voor de handinvoer.

De standaardinstelling is [Driver/Opdracht].

Afdruk zonder marges

U kunt instellen of u op het volledige blad afdrukt of niet.

De standaardinstelling is [Uit].

Standaard printertaal

U kunt de standaardprintertaal instellen als het apparaat de printertaal niet automatisch kan vinden.

De standaardinstelling is [PCL].

Veranderen van lade

U kunt opgeven of het apparaat al of niet automatisch van lade wisselt als het papier van het opgegeven formaat en type niet in de lade zit die de driver wil gebruiken.

De standaardinstelling is [Uit].

Automatische ladewisseling

Met deze instelling wisselt het apparaat automatisch van papierlade, ongeacht of de lade handmatig of automatisch werd geselecteerd.

Wanneer dit op [Aan] staat, wordt [Automatische ladewisseling] ingeschakeld en wordt de instelling [Automatische ladewisseling] die werd geconfigureerd in het printerstuurprogramma opgeheven.

De standaardinstelling is [Uit].