Onderhoud

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Onderhoud onder Printereigenschappen.

Menu beveiligen

U kunt selecteren of u een menu beschermt of niet. Wanneer u deze instelling inschakelt, geef dan het beschermingsniveau op.

De standaardinstelling is [Niveau 2].

Lijst- / proefafdruk beveligd

U kunt het menu [Lijst- / Proefafdruk] beveiligen.

De standaardinstelling is [Uit].

Verwijder alle tijdelijke afdruktaken

U kunt alle afdruktaken die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Verwijder alle opgeslagen afdr.taken

U kunt alle afdruktaken die in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

4 Color Graphic Mode (Vierkleuren Grafische Modus)

• Tekstprioriteit

Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie om tekst af te drukken.

• Fotoprioriteit

Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie om foto's af te drukken.

De standaardinstelling is [Fotoprioriteit].