Host Interface

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Host Interface onder Printereigensch..

I/O-buffer

U kunt het formaat van de I/O-buffer instellen. Normaal gesproken is het niet nodig deze instelling te wijzigen.

De standaardinstelling is [128 KB].

I/O time-out

U kunt instellen hoeveel seconden het apparaat moet wachten alvorens een afdruktaak te beƫindigen. Als doorgaans midden in andere afdruktaak gegevens binnenkomen via een andere poort, dient u de time-out periode groter te maken.

De standaardinstelling is [15 seconden].