Gebruikergedefinieerde pagina's

Met deze functie kunt u de paginanummers instellen voor de afzonderlijke invoerladen.

Belangrijk

• Deze functie is alleen beschikbaar voor het PCL 5c-printerstuurprogramma.

• Als [Document Server] is geselecteerd bij [Job type:], kunt u Gebruikergedefinieerde pagina niet gebruiken.

• Als [Gebruikergedefinieerde pagina] is geselecteerd onder [Papierkeuze:] in het tabbblad [Papier], kan [Lay-out:] niet geselecteerd worden.

Illustratie van gebruikergedefinieerde pagina'

Opmerking

• Raadpleeg voor meer informatie de Help van het printerstuurprogramma.