Afdrukken met de Finisher

U kunt afgedrukt papier sorteren, nieten of perforeren door de optionele finisher te installeren. Zorg dat u de volgende waarschuwingen in acht neemt bij het gebruik van de optionele finisher.

Belangrijk

• Maak de instellingen voor de apparaatopties met gebruik van het printerstuurprogramma als bi-directionele comunicatie is uitgeschakeld.

• Stel via het printerstuurprogramma het papierformaat en papierrichting in wanneer u de functies dubbelzijdig afdrukken, boekje afdrukken, gecombineerd afdrukken (lay-out), nieten of perforeren gebruikt.

• Op het apparaat kan op elk bepaald moment slechts één de volgende zijn geïnstalleerd:

• Type 1 en 2

Finisher SR 790, Booklet Finisher SR 3000 en Finisher SR 3010

• Type 3 en 4

Finisher SR 790, Booklet Finisher SR 3020 en Finisher SR 3030

Opmerking

• Afhankelijk van de toepassing, zijn afdrukinstellingen mogelijk niet ingeschakeld en voldoen afdrukken soms niet aan de verwachting.

• Wanneer u via het printerstuurprogramma Nieten of Sorteren instelt, dient u het selectievakje Sorteren uit te schakelen in het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

• Na hervatten van de afdruktaak na een papierstoring, is de afdrukpositie mogelijk gewijzigd afhankelijk van de plaats van de papierstoring.

• Als een papierstoring optreedt in de optionele finisher, wordt de afdruktaak hervat vanaf eerste pagina of huidige pagina van de afdruktaak afhankelijk van de plaats van de papierstoring.

• Als de papierstoring optreedt in het apparaat, wordt de afdruktaak hervat vanaf de pagina die op het moment van de papierstoring wordt afgedrukt.

• Zelfs als de papierstoring optreedt in het apparaat, wordt de fout niet verholpen zonder dat de klep van de finisher wordt geopend en gesloten.

• Zie de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over dubbelzijdig afdrukken, boekje afdrukken of gecombineerd afdrukken (lay-out).

• Voor meer informatie over de optionele finishers, zie Over dit apparaat.

• Raadpleeg Probleemoplossing om papierstoringen te verhelpen.

Verwante onderwerpen

Nieten
Perforeren
Sorteren