Uitgestelde afdruk

Gebruik deze functie om een bestand tijdelijk in het apparaat op te slaan en druk het later af via de computer of het bedieningspaneel.

Belangrijk

• Een Wacht met afdrukken-bestand kan niet worden opgeslagen als:

• het totaal aantal bestanden voor Test afdruk, Beveiligde afdruk, Wacht met afdrukken en Opgeslagen afdrukken groter is dan 100. (Het maximale aantal variëert afhankelijk van het volume van de gegevens in de bestanden.)

• het bestand bevat meer dan 1.000 pagina's.

• verzonden of opgeslagen bestanden in het apparaat in totaal meer dan 9000 pagina's in zwart-wit bedragen. (Het totaal variëert afhankelijk van het formaat van de bestanden.)

• verzonden of opgeslagen bestanden in het apparaat in totaal meer dan 2.000 pagina's in kleur bedragen. (Het totaal variëert afhankelijk van de grootte van de bestanden.)

Opmerking

• Als een Wacht met afdrukken-bestand niet correct werd opgeslagen, kunt u het foutenlogboek op het bedieningspaneel controleren.

• Opgeslagen documenten blijven aanwezig in het apparaat, zelfs nadat u het apparaat heeft uitgeschakeld. De instellingen [Tijd. afdr.taken autom. verw.] of [Opgesl. afdr.tk. autom. verw.] worden echter eerst toegepast.

• Als de toepassing over een sorteeroptie beschikt, moet u nagaan of die niet geselecteerd staat voordat u een afdruktaak verzendt. Als standaard worden Wacht met afdrukken-taken automatisch gesorteerd door het printerstuurprogramma. Als een sorteeroptie wordt geselecteerd in het dialoogvak Afdrukken van de toepassing, dan is het mogelijk dat er meer afdrukken worden gemaakt dan de bedoeling was.

• Raadpleeg voor meer informatie over het foutenlogboek op het bedienignspaneel 'Foutenlogboek controleren'

• Raadpleeg "Printereigenschappen" voor meer informatie over [Tijdelijke afdruktaken autom. verwijderen] en [Opgesl. afdr.tk. autom. verw.], .