Beveiligde afdrukbestanden verwijderen

1Druk op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

2Druk op [Afdruktaken].

3Druk op [Takenlijst Bev. afdruk].

Een lijst met Uitgestelde afdrukbestanden wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

4Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op [Verwijderen].

Het wachtwoordscherm wordt weergegeven.

5Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

Het bevestigingsvenster voor een verwijderbewerking opent.

Als het wachtwoord niet correct is ingevoerd, opent een bevestigingsvenster. Druk op [Afsluiten] om het wachtwoord nogmaals in te voeren.

Raadpleeg uw netwerkbeheerder wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

6Druk op [Ja].

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.

Als u het bestand niet wilt verwijderen, drukt u op [Nee].

Opmerking

• Wanneer u meerdere afdrukbestanden heeft geselecteerd verwijdert het apparaat de bestanden die overeenstemmen met het opgegeven wachtwoord. Het aantal bestanden dat wordt verwijderd is te zien op het bevestigingsscherm.