Een uitgesteld afdrukbestand afdrukken

In de volgende procedure wordt uitleg gegeven over het afdrukken van een Wacht met afdrukken-bestand met de PCL 5c/6e en het RPCS-printerstuurprogramma. Voor meer informatie over het afdrukken van een Wacht met afdrukken-bestand met het PostScript 3-printerstuurprogramma raadpleegt u het PostScript 3 Supplement dat als een PDF-bestand op de cd-rom staat.

Belangrijk

• Toepassingen met eigen stuurprogramma's zoals PageMaker, ondersteunen deze functie niet.

• Gebruikt u Mac OS X, dan heeft u Mac OS X v10.2 of hoger nodig om deze functie te gebruiken.

1Configureer Wacht met afdrukken via de eigenschappen van het printerstuurprogramma.

Zie de relevante Help-bestanden voor meer informatie over het configureren van het printerstuurprogramma.

2Klik op [Details...], en geef vervolgens een gebruikers-ID op in het vak [Gebruiker-ID:].

3Afdrukken starten vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

De Uitgestelde afdruktaak wordt naar het apparaat gestuurd en opgeslagen.

4Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

5Druk op [Afdruktaken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

6Druk op [Lijst uitgest. afdr.tk].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst van Uitgestelde afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

7Selecteer het afdrukbestand dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Afdrukken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

8Druk op [Ja].

Het uitgestelde afdrukbestand wordt afgedrukt.

Druk op [Nee] om het afdrukken te annuleren.

Opmerking

• Als de afdruktaak is voltooid, wordt het opgeslagen bestand verwijderd.

• Om het afdrukken te stoppen nadat het werd gestart, drukt u op [Afsluiten] tot het scherm Printer wordt geopend en vervolgens drukt u op [Job reset]. Het bestand wordt verwijderd.

• Wanneer u meerdere bestanden selecteert, geeft het bevestigingsscherm het totaal aantal bestanden weer dat moet worden afgedrukt.

• Zie de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het instellen van printerstuurprogramma's.

• U kunt een Wacht met afdrukken-bestand ook afdrukken of verwijderen vanaf de Web Image Monitor. Raadpleeg voor meer informatie de help-functie van Web Image Monitor.