Het PCL- of RPCS-printerstuurprogramma installeren

1Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2Klik in het menu [Start] op [Netwerk].

Het [Netwerk]-venster verschijnt en het zoeken naar het apparaat wordt automatisch gestart.

3Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer en klik vervolgens op [Installeren].

Als het dialoogvenster [Beheer gebruikersaccount] verschijnt klikt u op [Doorgaan].

Het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] verschijnt.

4Klik op [Lokaliseer en installeer software stuurprogramma (Aanbevolen)].

Als het dialoogvenster [Beheer gebruikersaccount] verschijnt klikt u op [Doorgaan].

5Klik op [Niet online zoeken].

6Klik op [Zoek op mijn computer naar software stuurprogramma (uitgebreid)].

7Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation van de computer.

Als het dialoogvenster [Autoplay] verschijnt klikt u op de knop [sluiten] en gaat u verder met stap 8.

8Klik op [Bladeren...] en specificeer vervolgens een locatie voor het printerstuurprogramma.

Als aan het cd-romstation de letter D is toegekend, zijn de bronbestanden opgeslagen in de volgende locatie ""D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Language)\DISK1".

9Klik op [Volgende].

Als het bericht [Windows kan de uitgever van deze stuurprogrammasoftware niet verifiëren] verschijnt, klikt u op [De stuurprogramma-software toch installeren].

10Klik op [Sluiten].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'WSD'-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

Opmerking

• De poortnaam die volgt op 'WSD' maakt gebruikt van willekeurige tekenreeksen. Dit kan niet zomaar gewijzigd worden.

• Om de installatie stop te zetten, klikt u op [Annuleren] voordat de installatie voltooid is. Wanneer de WSD-poort opnieuw installeert, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer in het venster [Netwerk] en klikt u vervolgens op [Installatie ongedaan maken].