De WSD-poort gebruiken

In dit gedeelte wordt de installatie beschreven bij het gebruik van de WSD-poort.

Belangrijk

• De WSD-poort kan alleen in windows Vista gebruikt worden.

• Om in Windows Vista te installeren moet u een account met een machtiging als printerbeheerder hebben. Log in als Beheerder.

• Bi-directionele communicatie is niet mogelijk als het apparaat is aangesloten via de WSD-poort. Voor meer informatie over bi-directionele communicatie raadpleegt u "Optionele instellingen voor de printer maken".

• U kunt alleen op het apparaat aansluiten als het apparaat en de computer op hetzelfde netwerksegment zitten of als Windows Vista 'Network Discovery' is ingeschakeld. Raadpleeg Windows Help voor meer informatie.