Het aantal afgedrukte pagina's op 0 zetten.

Volg de onderstaande procedure om het aantal pagina's dat door elke gebruiker werd afgedrukt, op nul te zetten.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool op.

2. Klik op het tabblad [Informatie gebruikersteller] van User Management Tool.

3. Selecteer de gebruiker waarvoor u de informatie wilt wijzigen.

4. In het menu [Bewerken] klikt u op [Gebruikerstellers op nul zetten].

Afbeelding van toepassingsscherm

5. Selecteer het aankruisvakje van de items die u op nul wilt zetten en klik vervolgens op [OK].

Er verschijnt een bevestigingsboodschap.

6. Klik op [OK].

De telling voor het geselecteerde papiertype wordt 0 en [Aangepast] wordt vermeld bij [Status].

7. In het menu [Bewerken] klikt u op [Instellingen toepassen].

Afbeelding van toepassingsscherm

Er worden wijzigingen doorgevoerd in de informatie op het tabblad Informatie gebruikersteller.

8. Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.