Aansluiten op de Gigabit Ethernet-interface

In dit gedeelte vindt u uitleg over hoe u de Ethernet-interfacekabel op de Gigabit Ethernet-poort aansluit.

Belangrijk

1. Maak een lus aan beide uiteinden van de Ethernetinterfacekabel 5 cm 2,1 inch) (1) vanaf het uiteinde en bevestig de meegeleverde kern.

Afbeelding van een Ethernet-kabel met ferrietkern

2. Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar van het apparaat is uitgeschakeld.

3. Sluit de Ethernet-interfacekabel aan op de Gigabit Ethernet-poort.

Afbeelding van het aansluiten van de Ethernet-kabel

4. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-interfacekabel aan op een aansluitapparaat van het netwerk, bijvoorbeeld een hub.

5. Schakel de hoofdschakelaar van het apparaat in.

Afbeelding van een Gigabit Ethernet-poort (illustratie met nummers en benoemingen)

1. Lampje (geel)

Als 100BASE-TX in bedrijf is, brandt de led geel. Als 10BASE-T in bedrijf is, brandt de led niet.

2. Lampje (groen)

Als 10BASE-T in bedrijf is, brandt de led groen. Als 100BASE-TX in bedrijf is, brandt de led niet.

3. Indicatoren (zowel geel als groen)

Als 1000BASE-T in bedrijf is, branden beide leds.