Aansluiten op de Ethernet-interface

Dit gedeelte legt uit hoe u de Ethernet-interfacekabel aansluit op de Ethernet-interface.

Belangrijk

1. Er werd een ferrietkern voor de Ethernet-interfacekabel meegeleverd met het apparaat. Maak een lus van ongeveer 5 cm (2,1 inch) (1) vanaf het apparaatuiteinde van de Ethernet-interfacekabel. Bevestig de ferrietkern.

Afbeelding van een Ethernet-kabel met ferrietkern

2. Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar van het apparaat is uitgeschakeld.

3. Sluit de Ethernet-interfacekabel aan op de 10BASE-T/100BASE-TX-poort.

Afbeelding van het aansluiten op de Ethernet-interfacekabel

4. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-interfacekabel aan op een aansluitapparaat van het netwerk, bijvoorbeeld een hub.

5. Schakel de hoofdschakelaar van het apparaat in.

Afbeelding van een 10BASE-T/100BASE-TX-poort (illustratie met nummers en benoemingen)

1. Lampje (geel)

Als 100BASE-TX in bedrijf is, brandt de led geel. Als 10BASE-T in bedrijf is, brandt de led niet.

2. Lampje (groen)

Als 10BASE-T in bedrijf is, brandt de led groen. Als 100BASE-TX in bedrijf is, brandt de led niet.