Apparaatcertificaat installeren

1Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2Klik op [Configuratie].

3Klik op [Apparaat certificaat] in het gedeelte "Beveiliging".

4Klik op [Certificaat 2] in het venster "Apparaat certificaat" en klik vervolgens op [Verzoek].

5Voer de toepasselijke "Algemene naam" en "Landcode" in op de pagina "Certificaatinformatie" en klik vervolgens op [OK].

6"Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

7Klik op [Details], in het venster "Apparaat certificaat" als kladblokpictogram weergegeven voor "Verzoeken".

8Selecteer alles en kopieer vervolgens de volledige tekst "Tekst voor opgevraagde certificaat" die wordt getoond in het venster "Status certificaat".

9Ga naar de certificaatverificatieserver en vraag het CA-certificaat aan met behulp van de tekst die u hebt gekopieerd in de vensters "Tekst voor opgevraagde certificaat".

Hoe u het certificaat opvraagt, hangt af van de omgeving die u wilt gebruiken.

10Klik op [Certificaat 2] in het venster "Apparaat certificaat" en klik vervolgens op [Installeren].

11Met behulp van een tekstverwerker opent u het CA-certificaat dat u in stap 11 hebt gedownload en u kopieert over alle tekst heen.

12In het venster [Installeer certificaat] plakt u alle gekopieerde tekst in het CA- certificaat.

13Klik op [OK].

14"Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

15Controleer of bij "Apparaat certificaat" "Geïnstalleerd" staat.

16Klik op [Certificaat 2] in "Certificaat" en klilk vervolgens op [OK].

17Klik op [Uitloggen].

18Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Als u twee certificaten tegelijkertijd aanvraagt, dan is het mogelijk dat de certificaatinstantie geen van beiden weergeeft. Klik op [Annuleer verzoek] om het verzoek te annuleren.

• U kunt [Certificaat 1-4] selecteren in het venster "Apparaatcertificaat". Let op, als u [Certificaat 1] selecteert in het venster "Apparaatcertificaat", dan moet u "Certificaat 1" selecteren in het vervolgkeuzemenu "IEEE 802.1X(WPA/WPA2)" in het venster "Certificaat".

• Klik op [Annuleer verzoek] om het verzoek om het servercertificaat te annuleren.

• Indien "Niet gevonden" verschijnt nadat u op [OK] hebt geklikt in stap 6 en 14, wacht dan een of twee minuten en klik vervolgens op [Vernieuwen].