Een sitecertificaat installeren

1Ga naar de verificatieserver en vraag het CA-certificaat op.

Hoe certicificaten worden verkregen, hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt.

2Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

3Klik op [Configuratie].

4[Site certificaat] in het gedeelte "Beveiliging".

5Klik op [Bladeren] in het venster "Site certificaat om te importeren" en selecteer het CA-certificaat dat u hebt verkregen.

6Klik op [Importeren].

7Controleer of de [Status] van het geïmporteerde certificaat aangeduid staat als "Betrouwbaar".

Als bij [Site certificaat controleren] [Actief] staat en bij de [Status] van het certificaat [Onbetrouwbaary] staat, dan is communicatie misschien niet mogelijk.

8Klik op [OK].

9Klik op [Uitloggen].

10Sluit Web Image Monitor af.