Web Image Monitor gebruiken

1Start een webbrowser op.

2Tik "http://(IP-adres of hostnaam van het apparaat) /" in de adresbalk in om toegang te krijgen tot de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen.

De Bovenste Pagina van Web Image Monitor verschijnt.

3Klik op [Inloggen].

Het dialoogvak om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, verschijnt.

4Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik vervolgens op [Inloggen].

Neem contact op met uw beheerder voor informatie over de instellingen.

5In het linkergedeelte klikt u op [Configuratie] en vervolgens op [Netwerk].

6Klik op TCP/IP.

7Ga na of [Inschakelen] geselecteerd staat bij [WINS] in de kolom [Ethernet + Wireless LAN] en voer vervolgens het IPv4-adres van de WINS-server in in [Primaire WINS-server] en [Secundaire WINS-server].

8Klik op [Toepassen].

9Sluit Web Image Monitor af.