rcp

Registreer eerst de hostnaam van de printer in het hosts-bestand.

c:> rcp [-b] \pass name\file name [pass name\file name...] printer's host name:[option]

In namen van bestanden kunnen "*" en "?" worden gebruikt als jokertekens.

Wanneer u een binair bestand afdrukt, voegt u de optie "-b" toe.

Wanneer u een printer met de hostnaam "host" gebruikt om een PostScript-bestand af te drukken met de titel "file 1" of "file 2" in de map "C:\PRINT", dan is de opdrachtregel:

c:> rcp -b C:\PRINT\file1 C:\PRINT\file2 host:filetype=RPS

Afdrukken vanaf de virtuele printer

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:[virtual printer name]

Verwijzing

• Raadpleeg de Printerhandleiding voor meer informatie over de configuratie van de virtuele printer.