Systeemlogboekinformatie

Gebruik het volgende commando om de systeemlogboekinformatie weer te geven:

Bericht

Probleem en oplossingen

Access to NetWare server <bestandsservernaam> denied. Either there is no account for this print server on the NetWare server on password was incorrect.

Inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online was. Zorg ervoor dat de afdrukserver geregistreerd staat in <bestandsservernaam>. Als een wachtwoord opgegeven staat voor de afdrukserver, verwijder het wachtwoord dan.

account is unavailable:

Same account name be used.

De gebruikersaccount staat uitgeschakeld. Misschien is de reden daarvan, dat dezelfde accountnaam wordt gebruikt als de beheerdersaccount.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

De gebruikersaccount staat uitgeschakeld. Misschien is de reden daarvan, dat het verificatiewachtwoord niet ingesteld staat en enkel de coderingsaccount ingesteld staat.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Coderen is niet mogelijk en de account staat uitgeschakeld. De reden daarvan kan zijn:

• De beveiligingsoptie is niet geïnstalleerd.

• Het coderingswachtwoord is niet opgegeven.

add_sess_IPv4: bad trap <IPv4-adres>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv4-adres (0.0.0.0.) is niet beschikbaar wanneer het toegangstype voor de gemeenschap TRAP is. Geef het host-IPv4-adres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv6: bad trap <IPv6-adres>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv6-adres (::) is niet beschikbaar wanneer het toegangstype voor de gemeenschap TRAP is. Geef het host-IPv6-adres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv4: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Dezelfde gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

add_sess_IPv6: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Dezelfde gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

add_sess_IPX: bad trap <IPX-adres> community <gemeenschapsnaam>

Het IPX-adres (00:00:00:00:00:00) is niet beschikbaar wanneer het toegangstype voor de gemeenschap TRAP is. Geef het host-IPX-adres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPX: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Dezelfde gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

adjust time server <NTP-servernaam> offset: xx sec.

ncsd toont u de tijdsinstellingen van de NTP-server en of de tijdsysteemklok is ingesteld of niet.

NTP-server: NTP-servernaam

marge: aantal seconden vertraging (negatief cijfer als een tijd vooraf wordt opgegeven)

ANONYMOUS FTP LOGIN FROM <IP-adres>, <wachtwoord>

Er heeft zich een anonieme gebruiker aangemeld vanaf de post <IP-adres> met het wachtwoord <wachtwoord>.

Attach FfileSserver=<bestandsserver>

Er werd een verbinding gelegd met de bestandsserver als de dichtstbijzijnde server.

Attach to print queue <print queue name>

Het systeem koppelt zich aan de afdrukwachtrij wanneer de afdrukserver online gaat.

authenticating

De aanvraag is bezig met zich te verifiëren bij het toegangsprunt (EAP of WPA).

authentication mode mismatch

De verificatiemodus van het toegangspunt verschilt van de verificatiemodus van de aanvraag.

Gebruik de verificatiemodus tussen het toegangspunt en de aanvraag.

child process exec error !

De netwerkservice kon niet worden gestart. Schakel de printer uit en vervolgens weer in. Als dat niet helpt, neem dan contact op met uw onderhouds- of verkoopsvertegenwoordiger.

cipher suite mismatch

De uni-cast/multi-cast-suite (TKIP/AES/WEP) van het toegangspunt verschilt van de suite gebruikt door de aanvraag.

client EAP method rejected

De verificatiemodus van het toegangspunt verschilt van de verificatiemodus van de aanvraag.

Gebruik dezelfde verificatiemodus tussen het toegangspunt en de aanvraag.

Client password rejected

Het wachtwoord van de client werd verworpen. Controleer het wachtwoord van de client.

Client TLS certificate rejected

Het certicaat van de client werd verworpen. Controleer het certificaat.

connected DHCPv6 server <IPv6-adres>

Het IP-adres werd goed ontvangen van de DHCPv6-server.

connecting

De aanvraag wacht op een draadloze verbinding met het toegangspunt.

Could not attach to FileServer <foutnummer>

Er kon geen verbinding worden gemaakt met de bestandsserver toen de externe printer online was. De bestandsserver heeft de verbinding geweigerd. Controleer de configuratie van de bestandsserver.

Could not attach to PServer <afdrukserver>

Er kon geen verbinding worden gemaakt met de afdrukserver toen de externe printer online was. De afdrukserver heeft de verbinding geweigerd. Controleer de configuratie van de afdrukserver.

connection from

Een gebruiker heeft zich aangemeld vanaf het host-<IP-adres>.

Current Interface Speed: xxxMbps

Snelheid van het netwerk (10Mbps, 100 Mbps of 1Gbps).

Current IPX address <IPX-adres>

Het huidige IP-adres is <IPX-adres>.

DHCPv6 server not found.

De DHCPv6-server kan niet worden gevonden. Zorg ervoor dat de DHCPv6 zich op het netwerk bevindt.

dpsd is disabled.

Communicatie via PictBridge is onmogelijk omdat PictBridge niet ingeschakeld staat in de beveiligingsmodus. Schakel PictBridge in in de beveiligingsmodus.

Established SPX Connection with PServer, (RPSocket=<socketnummer>, connID=<verbinding-ID>)

Er werd een verbinding gelegd met de afdrukserver toen de externe printer online ging.

exiting

De ldp-service is beëindigd en het systeem verlaat het proces.

Exit pserver

De afdrukserverfunctie werd uitgeschakeld omdat de noodzakelijke afdrukserverinstellingen niet werden gemaakt.

Frametype=<frametypenaam>

De opgegeven frametypenaam <frametypenaam> dient voor gebruik door NetWare.

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Er werd een draadloze kaart geïnstalleerd die geen WPA ondersteunt. Installeer een draadloze kaart die WPA ondersteunt.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<version>

Hier wordt het versienummer van de firmware van de 802.11-kaart weergegeven.

IEEE 802.11 current channel <kanaalnummer>

Hier wordt het huidige kanaalnummer weergegeven van de actieve draadloze kaart (in een ad hoc en infrastructuur-modus).

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC-adres>

Hier wordt het MAC-adres van de draadloze interface weergegeven.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC-adres>)

Het MAC-adres en de SSID van het toegangspunt worden verbonden in infrastructuurmodus.

IEEE 802.11 <communicatiemodus> mode

Hier wordt de IEEE 802.11-communicatiemodus weergegeven.

(IKE phase-1) mismatched authentication type: local=<verificatietype 1> remote=<authentication type 2>

Het <verificatietype> van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het <verificatietype 1> van de communicerende host. Zorg ervoor dat het <verificatietype 2> van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched encryption type: <coderingsalgoritme 1> remote=<coderingsalgoritme 2>

Het <coderingsalgoritme 1> van ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het <coderingsalgoritme 2> van ISAKMP SA Oakley-groep van de communicerende host. Zorg ervoor dat de ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched DH group: local=<DH-groepnummer 1> remote=<DH-groepnummer 2>

Het <DH-groepnummer 1> van ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het <DH-groepnummer 2> van ISAKMP SA Oakley-groep van de communicerende host. Zorg ervoor dat de ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched hash type: local=<Hash-algoritme 1> remote=<Hash-algoritme 2>

Het <HASH-algoritme 1> van ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het <HASH-algoritme 2> van ISAKMP SA Oakley-groep van de communicerende host. Zorg ervoor dat het HASH-algoritme van de ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

Interface (interfacenaam): Duplicate IP Address (<IP-adres>).

Hetzelfde IP-adres (IPv4 of IPv6) werd gebruikt. Elk IP-adres moet uniek zijn. Kijk het adres na van het apparaat dat werd opgegeven bij [IP-adres].

<Interfacenaam> card removed

De interface die werd beheerd door de aanvraag werd verwijderd.

<Interfacenaam> interface down

De interface die wordt beheerd door de aanvraag is uitgeschakeld of kan geen verbinding leggen met het toegangspunt.

<Interfacenaam> interface up

De interface die wordt beheerd door de aanvraag is ingeschakeld of heeft een verbinding gelegd met het toegangspunt.

< Interface > started with IP: < IP-adres >

Het IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) werd ingesteld voor de interface en werkt.

< Interface >: Subnet overlap.

Hetzelfde IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) en het subnetmasker worden gebruikt met een ander apparaat.

job canceled. jobid=%d.

De gespoolde taak werd geannuleerd als gevolg van een fout of een verzoek van de gebruiker.

LEAP challenge to access point failed

De LEAP-challenge voor het toegangspunt is mislukt.

Login to fileserver <bestandsservernaam> (<IPX|IP>), <NDS|BINDERY>

Toen de afdrukserver online was, is het systeem ingelogd op <bestandsserver> in NDS- of BINDERY-modus. Het transferprotocol dat in gebruik is, wordt ook weergegeven.

Memory allocate error.

Er kunnen geen gegevens worden verkregen. Koppel de USB-kabel af en sluit hem vervolgens weer aan.

MIC failure TKIP counter measures started

De aanvraag die TKIP gebruikt, heeft twee gevallen van onrechtmatige wijzigingen gedetecteerd binnen 60 seconden en is begonnen met het nemen van tegenmaatregelen.

MIC failure TKIP counter measures stopped

De tegenmaatregelen werden na 60 seconden stopgezet (omdat de aanvraag die TKIP gebruikt, tegenmaatregelen is beginnen te nemen tegen onrechtmatige wijzigingen).

Name registration failed. name=<NetBIOS name>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> is mislukt. Gebruik een andere NetBIOS-naam.

Name registration success in Broadcast name=<NetBIOS name>

De naamregistratie door <NetBIOS-naam>-broadcast is geslaagd.

Name registration success. WINS server=<WINS-serveradres> NetBIOS Name=<NetBIOS-naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> naar <WINS-serveradres> is geslaagd.

no RADIUS/authentication server

De aanvraag heeft een bericht ontvangen dat er geen bruikbare RADIUS-server kan worden gevonden.

no smart card detected on device

PEAP/GTC (Generic Token Card) werd geselecteerd, maar er kan geen smartcard worden gevonden die GTC-verificatie gebruikt.

no WPA information element in probe response, rescanning

Er bevindt zich geen WPA-informatie in de reactie van de SSID-test van het toegangspunt dat u wilt gebruiken. De aanvraag herhaalt het scannen.

Open log file <bestandsnaam>

Het opgegeven logboekbestand werd geopend toen de afdrukserver online was.

Printer <printernaam> has no queue

De afdrukwachtrij wordt niet toegewezen aan de printer wanneer de afdrukserver online is. Wijs de afdrukwachtrij toe aan de printer met behulp van de beheerdersaccount van NetWare en start vervolgens de printer opnieuw op.

Printer queue <naam van afdrukwachtrij> cannot be serviced by printer 0, <afdrukservernaam>

De afdrukwachtrij kan niet worden bepaald wanneer de afdrukserver online is. Zorg ervoor dat de afdrukwachtrij bestaat op de opgegeven bestandsserver.

Print server <afdrukservernaam> has no printer

De printer was niet toegewezen aan de printer wanneer de afdrukserver online is. Wijs de printer toe met behulp van de beheerdersaccount van NetWare en start vervolgens de printer opnieuw op.

Print sessions full

Er kunnen geen verdere afdruktaken worden aanvaard. Wacht even vooraleer u nog meer afdruktaken verzendt.

pserver start. (NetWare)

De NetWare-service wordt opgestart wanneer de afdrukserver online gaat.

Required file server (<naam van bestandsserver>) not found

De vereiste bestandsserver <naam van bestandsserver> kan niet worden gevonden.

sap enable. saptype=<SAP-type>, sapname=<SAP-naam>

De SAP-functie werd opgestart. Het SAP-pakket wordt verzonden om de service in de SAP-tabel op de NewtWare-server te adverteren.

server certificate invalid

De server-ID staat uitgeschakeld. Controleer de serververificatie.

server identity invalid

De server-ID staat uitgeschakeld. Controleer de serververificatie.

server not trusted

De RADIUS-server kan niet worden vertrouwd.

session IPv4 <gemeenschapsnaam> not defined.

De aangevraagde gemeenschapsnaam werd niet bepaald.

session IPv6 <gemeenschapsnaam> not defined.

De aangevraagde gemeenschapsnaam werd niet bepaald.

session IPX <gemeenschapsnaam> not defined.

De aangevraagde gemeenschapsnaam werd niet bepaald.

Set context to <NDS contenxt name>

De NDS-contextnaam <NDS-contextnaam> werd ingesteld.

shutdown signal received. network service rebooting...

De smbd-service werd opgestart.

Smbd start. (NetBIOS)

SMBD (ServerMessageBlockDaemon) werd opgestart.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

Het IP-adres van de SMTP-server kan niet worden verkregen. De redenen daarvoor kunnen zijn:

• De opgegeven DNS-server kan niet worden gevonden.

• Er werd geen verbinding gemaakt met het netwerk.

• De opgegeven DNS-server kan niet worden gevonden.

• Er werd een verkeerde DNS-server opgegeven.

• Het opgegeven IP-adres van de SMTP-server kan niet worden gevonden in de DNS-server.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt door een time-out. Dat kan zijn omdat de opgegeven SMTP-servernaam niet juist is, omdat er geen verbinding werd gelegd met het netwerk, of omdat de netwerkconfiguratie niet juist is, zodat er geen reactie is van de SMTP-server. Controleer de SMTP-servernaam of de netwerkverbinding en -configuratie.

SMTPC: refused connect by smtp server.

De toegang tot de SMTP-server werd geweigerd. Dat kan zijn omdat een andere server dan de SMTP-server werd opgegeven of omdat het opgegeven poortnummer van de SMTP-server niet juist is. Controleer de SMTP-servernaam, het poortnummer of het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: no smtp server. connection close.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt omdat er geen reactie kwam van SMTP. Dat kan zijn omdat een andere server dan de SMTP-server werd opgegeven of omdat het opgegeven poortnummer van de SMTP-server niet juist is. Controleer de SMTP-servernaam, het poortnummer of het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: failed to connect smtp server.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt. Dat kan zijn omdat er geen verbinding met het netwerk werd gelegd, omdat de netwerkconfiguratie niet juist is, zodat er er geen reactie komt van de SMTP-server, omdat de opgegeven SMTP-servernaam niet juist is, omdat het opgegeven IP-adres van de SMTP-server niet kon worden gevonden in de DNS-server, omdat een andere server dan de SMTP-server werd opgegeven of omdat het opgegeven poortnummer van de SMTP-server niet juist is. Controleer het IP-adres van de DNS-server en het IP-adres van de SMTP-server, de SMTP-servernaam en het SMTP-poortnummer, het SMTP-poortnummer van de SMTP-server of de netwerkverbinding en -configuratie.

SMTPC: username or password wasn't correct. [reactiecode] (informatie)

De verbinding met de SMTP-server is mislukt omdat de opgegeven SMTP-gebruikersnaam niet juist is of omdat het opgegeven SMTP-wachtwoord niet juist is. Controleer de SMTP-gebruikersnaam en het wachtwoord.

Snmp over IPv4 is ready

Er is communicatie beschikbaar via IPv4 met snmp.

Snmp over IPv6 is ready.

Er is communicatie beschikbaar via IPv6 met snmp.

Snmp over IPX is ready.

Er is communicatie beschikbaar via IPX met snmp.

success key received

De aanvraag heeft de EAP-successleutel ontvangen.

success but invalid key

De aanvraag ontving een bericht dat de EAP-verificatie geslaagd was, maar dat de EAPOL-sleutel ongeldig was.

supplicant unbound

De aanvraag is niet verbonden met het ongebonden toegangspunt.

There is problem in dhcp server operation.

Er is een probleem met de DHCP-server.

Als er meerdere DHCP-servers op het netwerk actief zijn, controleer dan of ze unieke IP-adressen toewijzen aan elk apparaat.

too many pictures.

Afdrukken met PictBridge is mislukt omdat er te veel afbeeldingen worden verzonden met één afdruktransactie. Verzend minder afbeeldingen met één afdruktransactie.

The print server received error <foutnummer> during attempt to log in to the network. Access to the network was denied. Verify that the print server name and password are correct.

Inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online was. De afdrukserver is niet geregistreerd of er is een wachtwoord opgegeven. Registreer de afdrukserver zonder een wachtwoord op te geven

trap account is unavailable.

v3Trap kan niet worden verzonden. Dat kan zijn omdat de Trap-bestemmingsaccount verschilt van de account die door de printer wordt bepaald.

unauthenticated

De verificatie is mislukt. De toegang tot het toegangspunt werd geweigerd voor de aanvraag, of werd niet geverifieerd.

Updated (option name)(value) via DHCPv6 Server

De parameter die van de DHCP-server werd verkregen, werd bijgewerkt.

usbd is disabled.

Plug and Play is niet beschikbaar, omdat het apparaat zich in de beveiligde modus bevindt. Schakel USBD in in de beveiligde modus.

waiting for keys

De aanvraag wacht op de sessiesleutel.

WINS name registration: No response to server (WINS server address)

Er kwam geen reactie van de WINS-server. Controleer of het juiste WINS-serveradres werd ingevoerd. Controleer tevens of de WINS-server goed werkt.

write error occurred. (diskfull)

Er heeft zich een "diskfull"-fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht tot de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer die voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. Enkel pagina's die waren gespoold toen de fout zich voordeed, zullen worden afgedrukt.

write error occurred. (fatal)

Er heeft zich een "diskfull"-fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht tot de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer die voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. De afdruktaak die werd gespoold op het moment dat de fout zich voordeed, zal niet worden afgedrukt.

WSD (Device) started.

Het WS-apparaat is opgestart.

WSD (Printer) started.

De WS-printer is opgestart.

WSD (Scanner) started.

De WS-scanner is opgestart.

#[nfa (process ID)] <tijd datum> + Failed to send logos to a log collection server <IP-adres>.

Er heeft zich een fout voorgedaan toen werd geprobeerd om een logboekbestand zowel naar de primaire als naar de secundaire logboekverzamelserver te sturen.

#[nfa (process ID)] <tijd datum> + Failed to send logs to a collection server <IP-adres> n time(s) in 1 hour.

Er zijn 60 minuten verstreken sinds voor het laatst iets aan het logboek werd toegevoegd. In die periode heeft zich een fout voorgedaan toen werd geprobeerd om het logboekbestand zowel naar de primaire als naar de secundaire logboekverzamelserver te sturen.

Opmerking

• Raadpleeg het UNIX-supplement voor meer informatie over UNIX-commando's en -parameters.