spoolsw

Gebruik het commando "spoolsw" om de Taakspoolinstellingen te bekijken en te configureren.

U kunt enkel diprint, trap, lpr, ipp, ftp, sftp, wsd (printer) en smb (TCP/IP)-protocol opgeven.

Instellingen bekijken

De Taakspoolinstelling verschijnt.

msh> spoolsw

Taakspoolinstelling

msh> spoolsw spool {on|off}

• Geef "aan" op om Taakspoolen in te schakelen of "uit" om het uit te schakelen.

Taakspoolinstellingen opnieuw instellen

msh> spoolsw clear job {on|off}

• Wanneer de stroom wordt onderbroken tijdens het spoolen van taken, wordt in deze instelling bepaald of de gespoolde taak opnieuw moet worden afgedrukt.

Protocolconfiguratie

msh> spoolsw diprint {on|off}

msh> spoolsw lpr {on|off}

msh> spoolsw ipp {on|off}

msh> spoolsw smb {on|off}

msh> spoolsw ftp {on|off}

msh> spoolsw sftp {on|off}

msh> spoolsw wsprn {on|off}