sntp

De printerklik kan met een NTP-serverklok worden gesynchroniseerd met behulp van Simple Network Time Protocol (SNTP). Gebruik het commando "sntp" om de SNTP-instellingen te wijzigen.

Instellingen bekijken

msh> sntp

NTP IPv4-serveradresconfiguratie

U kunt het IPv4-adres van de NTP-server opgeven.

msh> sntp server “IPv4_address”

NTP hostnaam-configuratie

U kunt de hostnaam van de NTP-server opgeven.

msh> sntp server “hostname”

NTP-serverconfiguratie verwijderen

msh> sntp server clear

Intervalconfiguratie

msh> sntp interval “polling_time”

• U kunt het interval opgeven waarmee de printer synchroniseert met de NTP-server die door de operator werd opgegeven. De standaardwaarde is 60 minuten.

• Het interval kan worden ingevoerd vanaf 0 of tussen 15 en 10.080 minuten.

• Als u 0 instelt, synchroniseert de printer enkel met de NTP-server wanneer u de printer inschakelt. Daarna synchroniseert de printer niet met de NTP-server.

Tijdzoneconfiguratie

msh> sntp timezone “±hour_time”

• U kunt het tijdsverschil tussen de printerklok en de NTP-serverklok opgeven. De waarden bevinden zich tussen -12:00 en +13:00.

Opmerking

• U kunt enkel ofwel het adres ofwel de hostnaam voor de ntp-server selecteren.