pathmtu

Gebruik het commando "pathmtu" om de PathMTU Discovery-servicefunctie weer te geven en te configureren.

Instellingen bekijken

msh> pathmtu

Configuratie

msh> pathmtu {on|off}

• De standaardwaarde is "aan".

• Als het MTU-formaat van de verzonden gegevens groter is dan de MTU van de router, dan zal de router aangeven dat de gegevens niet kunnen passeren en dan zal de communicatie mislukken. Als dat gebeurt, optimaliseert u het MTU-formaat door de "pathmtu" op "aan" te zetten om te voorkomen dat de uitvoer van data mislukt.

• Afhankelijk van de omgeving is het mogelijk dat er geen informatie van de router kan worden verkregen en dat de communicatie mislukt. Als dat gebeurt zet u de "pathmtu" of "uit".