passwd

Gebruik het commando "passwd" om het wachtwoord voor onderhoud van op afstand te wijzigen.

Het wachtwoord wijzigen

msh> passwd

• Voer het huidige wachtwoord in.

• Voer het nieuwe wachtwoord in.

• Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen.

Het wachtwoord van de beheerders wijzigen met behulp van de Supervisor

msh> passwd {Administrator ID}

• Voer het nieuwe wachtwoord in.

• Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen.

Opmerking

• Zorg ervoor dat u het wachtwoord niet vergeet of verliest.

• Het wachtwoord kan worden ingevoerd met maximaal 32 alfanumerieke tekens. Het wachtwoord is hoofdlettergevoeld. "R" is bijvoorbeeld niet hetzelfde als "r".