autonet

Gebruik het commando "autonet" om AutoNet-parameters te configureren.

Instellingen bekijken

Met het volgende commando worden de huidige AutoNet-instellingen weergegeven:

msh> autonet

Configuratie

U kunt AutoNet-instellingen configureren.

msh> autonet {on|off}

• {aan} betekent "actief" en {uit} betekent "niet actief".

Weergave van de huidige interfaceprioriteitconfiguratie

msh> autonet priority

Interfaceprioriteitconfiguratie

msh> autonet priority “interface_name”

• U kunt de AutoNet-parameter van de interface prioriteit geven.

• Prioriteitinstellingen zijn beschikbaar wanneer meerdere interfaces geïnstalleerd zijn.

• wlan kan enkel worden opgegeven wanneer de IEEE 802.11-interface geïnstalleerd is.

Interface

Interface geconfigureerd

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface

Opmerking

• Als er geen interface wordt geselecteerd, blijven de huidige instellingen voor de interfaceverbinding gelden.

• Raadpleeg de autonet-parameters voor meer informatie over AutoNet.