authfree

Gebruik het commando "authfree" om Authfree-parameters te bekijken en te configureren.

Instellingen bekijken

Met het volgende commando worden de AuthFree-instellingen weergegeven:

msh> authfree

• Als de uitsluiting van afdruktaakverificatie niet ingesteld is, kan de controle van de verificatie-uitsluiting niet worden weergegeven.

IPv4-adresinstellingen

msh> authfree "ID" range_addr1 range_addr2

IPv6-adresinstellingen

msh> authfree "ID" range6_addr1 range6_addr2

IPv6-adresmaskerconfiguratie

msh> authfree "ID" mask6_addr1 masklen

Parallelle/USB-instellingen

msh> authfree [parallel | usb] [on|off]

• Om authfree in te schakelen, zet u het op aan. Om authfree uit te schakelen, zet u het op uit. Geef altijd de interface op.

Initialisatie van de controle van de verificatie-uitzonderingen

msh> authfree flush