De informatie over het aantal afgedrukte pagina's exporteren

Volg de onderstaande procedure om de informatie over het aantal pagina's afgedrukt door elke gebruiker te exporteren als csv-bestand.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool op.

2Klik op het tabblad [Informatie gebruikersteller] van User Management Tool.

3In het menu [Bestand] klikt u op [Lijst Gebruikerstatistieken Exporteren].

Afbeelding van toepassingsscherm

4Geef de bestandsnaam en de plaats waar u die wilt opslaan op en klik vervolgens op [Opslaan].

5Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.