User Management Tool opstarten

Volg de onderstaande procedure om User Management Tool op te starten.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin op.

2In het menu [Groep] wijst u naar [Apparaat zoeken] en klikt u vervolgens op [IPv4], [IPX/SPX] of [IPv4 SNMPv3].

Er verschijnt een lijst van apparaten die het geselecteerde protocol gebruiken.

Selecteer het protocol van het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen.

Als u IPv4 SNMPv3 gebruikt, voer dan de gebruikersverificatie in.

3Selecteer een apparaat dat u wenst te beheren uit de lijst.

4In het menu [Extra] klikt u op [User Management Tool].

Afbeelding van toepassingsscherm

Er wordt een webbrowser geopend en het venster om de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord voor de Web Image Monitor-beheerder verschijnt.

5Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik vervolgens op [Inloggen].

Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord.

User Management Tool wordt opgestart.

Opmerking

• Raadpleeg de Veiligheidsinformatie (de handleiding voor de beheerder) voor meer informatie over login gebruikersnamen en wachtwoorden.

• Raadpleeg de Help-functie van SmartDeviceMonitor for Admin voor meer informatie over User Management Tool.