Web Image Monitor-Help weergeven

Als u Help voor de eerste keer gebruikt, klik dan op het pictogram "?" (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding). Het volgende scherm verschijnt, waarin u Help op twee manieren kunt bekijken, zoals hieronder afgebeeld:

Help bekijken op onze Website

Help downloaden op uw computer

Help downloaden en nakijken

U kunt Help op uw computer downloaden. Als Help-URL kunt u het pad naar het plaatselijke bestand opgeven om de Help te bekijken zonder een verbinding met het internet te maken.

Opmerking

• Door op "?" (Pictogramafbeelding) in het koptekstgedeelte te klikken, verschijnt de inhoud van de Help-functie.

• Door op "?" (Pictogramafbeelding), te klikken, verschijnt het Help-pictogram in het weergavegedeelte. De Help-functie voor de instellingenitems in het weergavegedeelte verschijnt.