Gebruikersinstellingen openen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het menu Gebruikersinstellingen opent.

Met Gebruikersinstellingen kunt u standaardwaarden wijzigen of instellen.

Opmerking

• Het bepalen van systeeminstellingen gebeurt anders dan normaal. Verlaat de Gebruikersinstellingen altijd als u klaar bent.

• Elke wijziging die u aanbrengt met Gebruikersinstellingen blijft effectief, zelfs als de hoofdschakelaar of de bedrijfsschakelaar wordt uitgeschakeld of als u op de toets [Energiespaarstand] of [Instellingen verwijderen] drukt.