Een formaat instellen dat niet automatisch wordt gedetecteerd

Als u een papierformaat laadt dat niet automatisch wordt geselecteerd, moet u het papierformaat opgeven via het bedieningspaneel. In deze sectie wordt uitgelegd hoe u dergelijk papier laadt.

1. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Afbeelding van de toets Gebruikersinstellingen/Teller

2. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op het tabblad [Instellingen papierlade].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Selecteer de lade waarvoor u de papierinstellingen wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Selecteer het formaat en de invoerrichting van het geladen papier en druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het ingestelde papierformaat en de invoerrichting worden weergegeven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Het beginscherm wordt weergegeven.